Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

Rendkívül erős mezőnyben Stoics Alexandra nyerte a GreenLine Clean idei szépségversenyét hétfőn a LOCK Budapest rendezvényközpontban. A királynő több mint 60 versenyző utasított mögé, győzelmével egy tengerparti utat és egy modelliskolai képzést nyert, továbbá egy évig ő lesz a cég arca is, melynek során Weisz Fannival dolgozhat majd együtt.

64 lány jelentkezett a víztakarékos autómosás úttörőjének számító GreenLine Clean idei szépségversenyére, közülük a zsűri szavazatai és a Facebook-lájkok alapján húszan vehettek részt december 16-án hétfőn az elődöntőben.

A versenyzők kivétel nélkül bemutatkoztak az öttagú zsűrinek, melyet Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter, Senánszky Flóra, Maróti Árpád, a GreenLine Clean tulajdonosa, és Varga Zoltán, a cég svájci képviseletének tulajdonosa alkottak. A zsűritagok egymástól teljesen függetlenül pontozták őket megjelenés, kommunikáció és összhang szempontok alapján. Az így kapott pontszámokat összeadták, és délre ki is alakult a 10 fős döntős mezőny.

A top 10-be került lányok ezt követően egyfajta kikapcsolódásként részt vettek egy szimulátor versenyben a Racecenterben, majd innen a LOCK Budapest rendezvényközpontba vezetett az útjuk, ahol a mindent eldöntő finálét rendezték meg.

Míg a versenyzők délelőtt laza, hétköznapi ruhában, úgy este már estélyiben álltak színpadra, és a zsűri ezúttal megbeszéléses alapon döntött arról, hogy kire kerüljön fel a győzelmet jelentő korona.

A zsűri értékelése alapján a 2. udvarhölgy Becker Vivien, az 1. udvarhölgy Juhász Boglárka lett, a 2020-as GreenLine Clean nagykövetének pedig Stoics Alexandrát választották meg. A döntővel egyidejűleg a cég honlapján is lehetett szavazni a lányokra, a több mint tízezer voks alapján pedig az is kiderült, hogy a közönségdíjat Polgár Petra zsebelte be.

A négy díjazott egyaránt részt vehet egy portfóliófotózáson, jövő nyáron pedig együtt utazhatnak el a Balatonra egy Teslával, ahol elektromos hajó biztosítja majd számukra a nyugodt de egyben környezettudatos kikapcsolódást.

A győztes Stoics Alexandra tengerparti utat és modelliskolai képzést nyert a szépségével, továbbá egy éven át ő lesz a cég arca is, amelynek során Weisz Fannival dolgozhat majd együtt.

Maróti Árpád, a GreenLine Clean tulajdonosa arról beszélt a versenyt követően, hogy számukra a legfontosabb a természetesség mellett a jó kommunikációs készség volt, amit sok lányban meg is találtak.

„Számos versenyző olyan személyes történetekkel érkezett a versenyre, amik egyeznek a cégünk filozófiájával. A nyertes Stoics Fanni például éppen arról írja a szakdolgozatát, hogy miként lehetne környezettudatosabbá tenni a textilipart, ami a harmadik legszennyezőbb a világon” – magyarázta Maróti Árpád.

A GreenLine Clean karácsonyra egy jótékonysági akcióval készült, ami már javában zajlik is. Összeállítottak húsz darab díszdobozos ajándékcsomagot, melyből kettőt aukcióra bocsátanak, hármat pedig kisorsolnak. A bevételből a Mosoly Alapítványt támogatják majd, így mindenkit arra kérnek, hogy aki teheti, akár csak egy megosztással járuljon hozzá az akció sikeréhez, aminek részleteiről a cég Facebook-oldalán találhat bővebb információt.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

Hogyan kerüljük el szülőként a kiégést, vagy épp hogyan változtathatjuk meg a világot napi egy étkezéssel? Ehhez hasonló, mindennapos és egyre többeket foglalkoztató kérdésekben segítenek a Hórusz...
Kalandozás a múzeum épületében zárás után A kíváncsi és vállalkozókedvű látogatóknak 100 perces útjuk során interaktív lehetőséget kínálunk, hogy zárás után fedezhessék fel a múzeum évszázadainak...
Időpont: 2019. 01. 30., 19:00 Helyszín: Koreai Kulturális Központ ( 1023 Budapest, Frankel Leó út 30-34.) A koncert ingyenes, azonban előzetes regisztráció szükséges.
Újra Óbudai Futófesztivál és Családi Nap!
A Fővárosi Közgyűlés díjmentes utazási lehetőséget biztosít a nyilvántartásba vett budapesti álláskeresők számára.
Sajtóértesülések szerint 2020-ban a NAV visszamenőleg is ellenőrizni fogja a CSOK jogosultságot.
Ez év elejétől a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a magyar borral kapcsolatos egységes állami kommunikációért és a borturizmusért felel, míg az Agrárminisztérium (AM) irányítása alatt működő...

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

hirdetés

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó